Ik wil jou voorzien van de energie die je nodig hebt om te kunnen presteren en genieten zoals je wilt, voor de rest van je leven.
Diamond Health laat je ervaren wat er haalbaar is met gezonde, natuurlijke voeding en begeleidt jou naar een gezonde levensstijl, zodat je je beter voelt in je eigen lijf. Dit verbetert je leven in positieve zin op zowel privé als zakelijk, mentaal en fysiek vlak. Zorg voor je lijf, zodat je zo lang mogelijk kunt blijven doen wat je wilt doen. 

Missie

Mijn missie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun pad naar een fit en energiek leven, waarbij we gebruik maken van kennis en persoonlijke benadering, zodat zij zowel nu, als in de toekomst optimaal kunnen genieten en excelleren.

Visie

Het lichaam zowel fysiek als mentaal voorzien van de brandstof (voeding) en levensstijl die het nodig heeft om te kunnen bereiken wat men wilt bereiken.

Mijn naam is Max van Gelder, Orthomoleculair therapeut en coach op het gebied van training, voeding en lifestyle. Ik kan jou alle tools geven die van jou een “Daily Improver” maken.

Intake aanvragen Meer over Max Diamond health

Wat kun je verwachten van Diamond Health:

- Jou begeleiden naar een gezonde levensstijl;
- Jou beter laten voelen in eigen lijf;
- Jou laten ervaren wat er haalbaar is met gezonde voeding.

Dit verbeterd je leven in positieve zin op zowel privé als zakelijk, mentaal en fysiek vlak. Zorg voor je lijf, zodat je zo lang mogelijk kunt blijven doen wat je wilt doen.

Start met Lifestyle coaching van Diamond Health en ga samen met mij aan de slag met dé 5 punten van Lifestyle coaching oftewel de 5 punten van de diamant:
TrainingFysieke belasting die nodig is om gewenste doelen te behalen. Iedere keer opnieuw de homeostase verstoren, vervolgens voldoende rust te houden om de maximale supercompensatie te creëren. (M.a.w. de juiste balans vinden tussen training en rust om steeds dichterbij je doel(en) te komen).
VoedingDe auto rijdt niet zonder de juiste brandstof. Ditzelfde geldt voor je lichaam, die je dagelijks wilt voorzien van de juist voeding. Voeding is zo ontzettend belangrijk voor je dagelijkse energie, functioneren, gevoel en herstel.
BewegingHoe ziet jouw dagelijkse beweegpatroon er uit? Beweging is actieve rust, waar je juist véél energie van krijgt. Hierbij kun je denken aan wandelen in het bos, met de kids naar de speeltuin, fietsend naar je werk, tuinieren in de tuin. Beweging is dus anders dan training, waarbij zwaardere fysieke belasting op het lichaam nodig is, om sterker / fitter te worden.
OntspanningDe hele dag staan we aan, we doen en moeten van alles van onszelf. Wanneer sta je uit? Wat geeft jou rust? Lekker koken in de keuken, een boek lezen, muziek maken of een spelletjesavond met het gezin? De balans in je arbeids-, rustverhouding is ontzettend belangrijk en mogen we niet over het hoofd zien.
MindsetAlles valt of staat met de wil, de wil om hetgeen te doen wat je wilt (moet) doen om te zijn wie je wilt zijn. Dit start met het maken van een “simpel” plan. Daily tasks die makkelijk uit te voeren zijn. De één na de andere Daily Check “V” zal volgen, de wil en motivatie nemen toe. Langzaam aan kom je op een punt dat je dingen gaat doen, die je minder leuk vindt. Je motivatie wordt discipline - je mindset wordt ijzersterk.
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Diamond Health