Vitamine- en mineralen kunnen een handig hulpmiddel zijn om je gezondheid te ondersteunen. Als je bijvoorbeeld moeite hebt om voldoende voedingsstoffen uit je voedingspatroon te halen, omdat je bepaalde voeding vermijdt of een aandoening hebt die de opname beïnvloedt, dan kunnen supplementen je helpen om tekorten te voorkomen. Daarnaast zijn er ook specifieke situaties waarin supplementen nuttig kunnen zijn, een drietal voorbeelden.
Diamond Health Sporters kunnen Vitamine- en mineralen gebruiken om hun prestaties te verbeteren of het herstel na een training te bevorderen.
Diamond Health Zwangere vrouwen kunnen foliumzuur supplementen gebruiken om het risico op bepaalde aangeboren afwijkingen bij de baby te verminderen.
Diamond Health Mensen die een bepaalde aandoening hebben, zoals osteoporose of artritis, kunnen vitamine-en mineralen gebruiken om de symptomen te verminderen en de gezondheid van de botten en gewrichten te verbeteren.

Vitamine- en Mineralen Screening

Krijg jouw vitamine- en mineralenhuishouding inzichtelijk d.m.v. bloedonderzoek.

Welke vitamine- en Mineralen worden er gemeten?
Vitamine A, B1, B2, B6, B12, Vitamine D, Vitamine E, Foliumzuur, Magnesium, Calcium, Kalium, Natrium, Zink, Selenium, Ijzer,+ basis bloedbeeld (HB, MCV, RDW, Leukocyten, Trombocyten,Erytrocyten, Hematocriet, MCH, MCHC)

Wat zijn de kosten?
€ 200,-

Bloedafname | Materiaal | Labonderzoek

LET OP: Je krijgt een formulier vanuit DH mee, daarmee ga je naar een prikpost van SHL (in Terheijden te vinden bij huisartsenpraktijk onder de torens), uitslag + advies bespreken we tijdens eerst volgende (vervolg)consult. Kosten vervolgconsult zijn €85,-

Kruiden

Naast vitamine- en mineralen werken we ook veel met kruiden. Ja, de kruiden in de keuken zijn niet alleen goed voor de smaak, maar zeker ook voor je gezondheid. Helaas missen we in sommige keukenkruiden de actieve stoffen en zit er onvoldoende extract in om de gezondheidsvoordelen er van te ervaren. Gelukkig zijn er genoeg kruidensupplementen op de markt die dit wel hebben. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld: Rozemarijn, Munt, Brandnetel, Kurkuma, Gember en Sint-Janskruid.

Supplementen

Maar het is belangrijk om te onthouden dat supplementen geen vervanging zijn voor een gezond voedingspatroon. Het is altijd het beste om een uitgebalanceerd eetpatroon te volgen met veel groenten, fruit, volle granen, eiwitten en gezonde vetten.

Als je overweegt om te starten met suppletie, maar je weet niet waar te beginnen, help ik je graag om de juiste keuzes te maken.

Plan een intake in en krijg de antwoorden die je zoekt omtrent supplementen voor jou en aanvullende tips die je helpen op dit gebied.

Plan een intake in en krijg
de antwoorden die je zoekt !

Intake aanvragen Diamond health
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Diamond Health