Welkom! Mijn naam is Max van Gelder, orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut en coach voor training, voeding en lifestyle. Ook ben ik de oprichter van Diamond Health sinds 2022. Ik help jou graag met het bereiken van jouw doelen en het verbeteren van jouw lifestyle!

Bij mij krijg je:
* Ervaring van 8 jaar als personal trainer, lifestyle- en voedingscoach.
* 4-Jarige HBO diploma als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut.
* Expertise uit opleidingen zoals hormonen, bloedanalyse en  orthomoleculair epigenetisch therapeut.

Herken jij jezelf in een van deze klachten?

 • Vermoeidheidsklachten, stress/ burnout
 • Darmklachten
 • Overgewicht
 • Bindweefsel, spier- of gewrichtsklachten, fibromyalgie
 • Sport gerelateerd advies voor kracht- en duursporters
 • Hormoonverstoringen
 • Huidklachten
 • Bloedsuiker schommelingen, diabetes en pre-diabetes

Voor uiteenlopende vragen kun je bij mij terecht voor begeleiding naar een gezond voedingspatroon en coaching op het gebied van leefstijl. Van fit worden en blijven tot lichte klachten en complexere gezondheidsproblemen, ik help je graag bij het vinden van een passende en persoonlijke oplossing.

HANDIG OM TE WETEN
We zijn als zorgverlener aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (de beroeps- & belangenvereniging in de orthomoleculaire geneeskunde). De consulten worden vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering. Check het voor de zekerheid even na bij jouw verzekeraar.

Plan hier je afspraak in

Plan vandaag nog je consult in bij Diamond Health voor deskundig voedingsadvies op maat.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fit worden

Training en beweging zijn belangrijk, maar je dagelijkse brandstof is essentieel. Ontvang een gepersonaliseerd behandelplan, voedingsschema + suppletieadvies op basis van jouw wensen en doel(en).

Plan hier je afspraak in
Orthomoleculair voedingsadvies €85,- Eenmalige intake €85,-
 • Voorafgaande screening m.b.v. vragenlijsten en voedingsregistratie
 • intake 60 min
 • Behandelplan
 • Voedingsschema
 • Suppletieadvies
 • Indien gewenst aanvullend laboratorium onderzoek mogelijk

Dit wil ik
Heb je al van alles geprobeerd en ben je opzoek naar meer persoonlijke begeleiding op het gebied van fit worden of afvallen? Start met Orthomoleculair voedingsadvies van Diamond Health en ga samen naast voeding ook aan de slag met dé 5 punten van Lifestyle coaching oftewel de 5 punten van de diamant:
Voeding De auto rijdt niet zonder de juiste brandstof. Ditzelfde geldt voor je lichaam, die je dagelijks wilt voorzien van de juist voeding. Voeding is zo ontzettend belangrijk voor je dagelijkse energie, functioneren, gevoel en herstel.
Mindset Alles valt of staat met de wil, de wil om hetgeen te doen wat je wilt (moet) doen om te zijn wie je wilt zijn. Dit start met het maken van een "simpel" plan. Daily tasks die makkelijk uit te voeren zijn. De één na de andere Daily Check "V" zal volgen, de wil en motivatie nemen toe. Langzaam aan kom je op een punt dat je dingen gaat doen, die je minder leuk vindt. Je motivatie wordt discipline - je mindset wordt ijzersterk.
Training Fysieke belasting die nodig is om gewenste doelen te behalen. Iedere keer opnieuw de homeostase verstoren, vervolgens voldoende rust te houden om de maximale supercompensatie te creëren. (M.a.w. de juiste balans vinden tussen training en rust om steeds dichterbij je doel(en) te komen).
Ontspanning De hele dag staan we aan, we doen en moeten van alles van onszelf. Wanneer sta je uit? Wat geeft jou rust? Lekker koken in de keuken, een boek lezen, muziek maken of een spelletjesavond met het gezin? De balans in je arbeids-, rustverhouding is ontzettend belangrijk en mogen we niet over het hoofd zien.
Beweging Hoe ziet jouw dagelijkse beweegpatroon er uit? Beweging is actieve rust, waar je juist véél energie van krijgt. Hierbij kun je denken aan wandelen in het bos, met de kids naar de speeltuin, fietsend naar je werk, tuinieren in de tuin. Beweging is dus anders dan training, waarbij zwaardere fysieke belasting op het lichaam nodig is, om sterker / fitter te worden.
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Diamond Health