Voeding en gezondheid bij Diamond Health

Duizenden jaren geleden wist men in het oude China al dat voeding en kruiden belangrijk zijn voor het bevorderen en optimaliseren van de gezondheid, net zoals de Ayurvedische voedingsleer uit die tijd stamt. In de westerse wereld legde de Griekse wijsgeer Hippocrates de basis voor de relatie tussen voeding en gezondheid. Een van zijn beroemde uitspraken luidt: 'Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding'.

Hoe gaat een orthomoleculair therapeut Oosterhout te werk? Wat kun je verwachten bij Diamond Health? Als therapeut zien we dat gezondheidsproblemen en bepaalde ziektepatronen vaak voortkomen uit biochemische onevenwichtigheden, natuurlijke disbalans, vaak veroorzaakt door tekorten of overschotten aan voedingsstoffen. Hierbij gaat het niet alleen om macro’s (koolhydraten, eiwitten, vetten), maar ook om vitamines, mineralen, kruiden en andere voedingselementen die uit balans kunnen zijn.

Orthomoleculaire therapeut in Oosterhout

Kies voor een orthomoleculair therapeut Oosterhout

Op basis van de expertise als orthomoleculair therapeut Oosterhout kunnen we een diagnose stellen aan de hand van je voedingspatroon en leefstijlfactoren. Wil je meer “meetbare” zekerheid hebben?

Dit kan middels het inzichtelijk maken van jouw persoonlijke bloedwaarden. Diamond Health is aangesloten bij verschillende laboratoriums in heel Nederland. Op basis van jouw bloedbeeld kunnen we het definitieve behandelplan finetunen.

Lees je al lange tijd veel verschillende artikelen over orthomoleculair therapeuten in Oosterhout of misschien wel in Tilburg? Ben je benieuwd wat wij van Diamond Health voor jou kunnen betekenen? Vraag hier een adviesgesprek aan en wij hepen je graag verder.

orthomoleculaire therapeut mixen
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Diamond Health