Als orthomoleculair therapeut Rotterdam bij Diamond Health willen we het lichaam terug in balans brengen en streven we naar het optimaal functioneren van het lichaam. Als therapeut kijken we naar de lichaamseigen stoffen. Deze willen we terug in balans brengen met behulp van volwaardige voeding zoals moeder natuur die voor ons heeft bedacht. Naast voeding kijkt de orthomoleculair therapeut ook naar leefstijlfactoren en bij Diamond Health zijn dit de 5 hoeken van de diamant: Training, voeding, ontspanning (slaap), beweging en mindset.


orthomoleculaire therapeut vlakbij Rotterdam

Orthomoleculair advies

“Moet ik dan allerlei pillen slikken”, is een vraag die wij als orthomoleculair therapeut Rotterdam vaak horen. Wat houdt suppletie in en waarvoor dienen supplementen? Allereerst, je voeding is het belangrijkst, echter door verschillende factoren, zoals:

  • Leefstijlveranderingen door digitalisering, wat vaak tot stress leidt omdat veel mensen constant 'aan' staan.
  • Achteruitgang bodemdiversiteit, wat resulteert in minder volwaardige voeding door slechtere kwaliteit van Nederlandse grond.
  • Eentonig eetpatroon, wat zowel tekorten in de dagelijkse voeding als te weinig variatie in voedingsmiddelen veroorzaakt.
  • Verslechterde spijsvetering en opname , door ongezonde kooktechnieken en eetgewoontes.

Door bovenstaande punten is het vaak moeilijk voor veel mensen om dagelijks de juiste hoeveelheden voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom maken we als orthomoleculair therapeut vaak gebruik van suppletie, ter ondersteuning  van de dagelijkse voeding.

gezonde voeding

Meet je gezondheid met orthomoleculair therapeut Rotterdam

Ben je benieuwd naar wat je precies opneemt? Wat je huidige vitaminewaardes zijn? Hoe het ervoor staat in je lichaam op het gebied van hormonen, vertering, ontstekingen en darmen? Dit is allemaal meetbaar middels speekseltesten en het meten van bloedwaarden. Bij Diamond Health, jouw orthomoleculair therapeut vlakbij Rotterdam, werken we samen met verschillende laboratoria, want METEN = WETEN 😉. 

Woon jij in de buurt van de gemeente Rotterdam of kom je daar vandaan? Maak een afspraak voor een intakegesprek bij Diamond Health en laten we samen ervoor zorgen dat we ook jouw lichaam (terug) in balans krijgen. Stuur een mail naar info@diamondhealth.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Diamond Health