Jouw orthomoleculair therapeut Breda

Als orthomoleculair therapeut Breda kijken we naar meer factoren dan alleen voeding. Hoe is het gesteld met de leefstijl van de cliënt? Bij Diamond Health, vlakbij Breda, maken we gebruik van de 5 factoren, ook wel de hoeken van de diamant genoemd: Training, Beweging, Ontspanning / slaap, Mindset en Voeding. Vaak raakt iemand ergens uit balans, en door breder te kijken dan alleen naar voeding, wordt de kern van de klacht of aandoening vaak eerder gevonden.

Als orthomoleculair therapeut Breda kijken we niet alleen naar jouw leefstijl, maar ook naar de suppletie om het lichaam terug in balans te brengen. Hierbij kun je denken aan stoffen zoals vitamines, mineralen, kruiden en aminozuren. Te veel van iets is nooit goed, maar te weinig ook zeker niet. Om de juiste vitaminewaardes te bepalen werken we bij Diamond Health Breda samen met verschillende laboratoria.


Orthomoleculair therapeut Breda

Bloedonderzoek bij orthomoleculaire therapie

Meten is weten en als orthomoleculair therapeut Breda maken we bij Diamond Health gebruik van jouw persoonlijke bloedbeeld. Naast gespreksvoering, (wetenschappelijke) literatuur en aannames , kijken we dus écht naar de ruwe data: jouw persoonlijke bloedbeeld. Dit geeft vaak een bevestiging van de eerder gestelde diagnose, maar kan ook zorgen voor nieuwe en duidelijkere inzichten om de kern van de klacht of aandoening op te lossen.


Orthomoleculair therapeut in Breda

Kies voor een orthomoleculair therapeut vlakbij Breda

Woon je in Breda of in de buurt van Oosterhout en loop je al lange tijd rond met een bepaald klachtenpatroon? Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt, en soms kan de oplossing zo simpel zijn. Het is zonde als je niet overgaat tot actie. Zet de eerste stap en kom met Diamond Health in contact.

Ervaar onze vertrouwde, veilige en professionele kennis als orthomoleculair therapeut Breda tijdens een persoonlijk intakegesprek. Stuur een mail naar info@diamondhealth.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Diamond Health